Замовити
дзвінок

(0472) 71-01-20
Перетелефонуйте мені
X

Ми Вам зателефонуємо!





by:

Новини

З 1 серпня ТОВ “Черкасихліб ТД” розпочав благодійну акцію та оголосив збір коштів, мета якого – придбати потужний дрон SHARK mini українського виробництва для Збройних Сил України.

Безпілотник здатний проникати в тил ворога на 60 км, вести глибинну аеророзвідку та коригування артвогню, для чого SHARK mini має надійний зашифрований зв’язок та потужну камеру.

Вартість одного комплексу БпЛА SHARK mini становить близько $100 тисяч.

За умовами благодійної ініціативи – 50 копійок з продажу кожної одиниці батона “Фермерський” із зображенням безпілотника будуть перераховані на купівлю БпЛА SHARK mini.

“З перших днів повномасштабного вторгнення наше підприємство допомагає воїнам Збройних Сил України, вимушено переселеним українцям, благодійним організаціям та волонтерам. Понад 10 тонн смачних батонів, булочок, кексів, круасанів, печива та пряників відправились на передову, щоб зігріти серця нашим військовим. Сьогодні через оголошення нового збору ми продовжуємо допомагати нашим захисникам наближати довгоочікувану перемогу. Участь у ньому може взяти кожен споживач просто купивши смачний батон «Фермерський», а 50 коп. з кожної проданої одиниці батона ми перерахуємо на закупівлю безпілотника», – розповів про благодійний збір директор «Черкасихліб» Олег Швець.

Споживачі побачать на полицях хлібну продукцію з безпілотником на упаковці, яка бере участь у благодійному зборі, вже на початку серпня. 

До благодійної акції для закупівлі БПЛА долучаться також й інші підприємства. У зборі коштів також братимуть участь Первомайський молочноконсервний комбінат, “Одеський коровай” та ПРАТ «Юрія» (ТМ «Волошкове поле»). Закупівлю та передачу дрону військовим проведе благодійний фонд родини Табалових.

“Війна триває. А це означає, що і наша допомога має також тривати, щоб наші воїни постійно відчували підтримку. Формат благодійних зборів використовують всі наші підприємства. Так, у червні, завдяки збору від Первомайського молочноконсервного комбінату ми передали для потреб фронту джгути-турнікети на суму 400 тисяч гривень. Наша мета зараз – зібрати кошти на БПЛА SHARK, для цього ми акумулюємо сили чотирьох великих підприємств”, – додав генеральний директор молочної компанії “Волошкове поле” Андрій Табалов. Благодійна акція від «Черкасихліб» триватиме до 31 жовтня 2023 року.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *





ТОВ «Черкасихліб ТД» - виробник якісних хлібобулочних та кондитерських виробів, виготовлених із екологічних інгредієнтів, який розташований у самому серці України.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Черкасихліб ТД" © 2022 - Усі права захищені.